CouCou,

Wij zijn Couture mannequin Davine en Modefotografe Mireille. In 2009 ontmoette Davine en Mireille elkaar tijdens een modeshow in het World Fashion Centre.  Davine liep haar eerste modeshow en Mireille fotografeerde haar eerste modeshow. Een vriendschap kon niet uitblijven en vele fotosessies volgden in Nederland en in Parijs. Twee professionele vrouwen met een gezamenlijke passie voor Catwalk en Camera. Na een internationale en inspirerende samenwerking van 10 jaar hebben zij de krachten gebundeld en delen zij nu de opgedane kennis en tips graag met jou! 

Samen heten zij je van harte welkom bij CouCou! ( en mocht je je het afvragen....CouCou is de Franse vertaling voor: Hallo!)

 

Davine won in 2009 de Dutch Model Awards Publieksprijs. Sindsdien is zij werkzaam als catwalk,- en fotomodel in binnen,- en buitenland. Davine loopt shows voor o.a. Christian Lagerwaard, Paul Schulten en Addy van den Krommenacker. Zij is jaarlijks terug te vinden op de catwalk tijdens o.a. Fashion Week in Parijs, Amsterdam en Berlijn. Als fotomodel heeft zij vele publicaties op haar naam staan, waaronder in Vogue Italië en andere fashionbladen.

Davine is ook zangeres! Haar tweede album Renaissance is vorig jaar uitgekomen.

Website: www.davine.nl 

Volgen: www.instagram.com/davine_fanpage

Email: davine@coucou-models.nl

 

 

 

Mireille heeft ruim 30 jaar ervaring als model, zij liep vanaf haar 11e jaar modeshows in Nederland, België en Duitsland, naast haar werk als freelance modefotografe werkt ze als doorpas/showroom model voor verschillende merken en is regelmatig te zien in commercials op televisie. Daarnaast is zij moeder van dochter Nala. Nala is een kunstkind. Zij heeft inmiddels ervaring opgedaan als stemactrice voor Nickelodeon, Disney Chanel en is de stem van Peppa Big, als actrice heeft zijn op het podium gestaan bij het Efteling theater, Joop vd Ende kids academy, Telekids tv en Nederlands Kampioenschappen streetdance. In januari 2019 loopt zij haar eerste modeshow.

Na 12 jaar voor KLM gewerkt te hebben als stewardess en reisfotograaf opende Mireille in 2008 studio Colourfullphoto.

In haar fotostudio in het World Fashion Centre Amsterdam fotografeert zij de collecties van verschillende modemerken en werkt zij met modellen en acteurs aan een portfolio. Beginnende modellen begeleid zij vakkundig met haar eigen ervaring als model. Als catwalk fotograaf is Mireille te vinden bij Nederlandse designers als Paul Schulten, Addy van den Krommenacker, Sheila de Vries, Ronald Kolk, Christian Lagerwaard, Amsterdam Fashion Week en Fashion Week Parijs. 

Website: www.colourfullphoto.nl

Volgen: www.instagram.com/studio_colourfullphoto

Email: mireille@colourfullphoto.nl

 

Studio Colourfullphoto heeft vanaf de 12e verdieping een fantastisch uitzicht over Amsterdam.