Welkom bij CouCou Catwalk & Camera Coaching

-Wil je graag model worden, maar mis je ervaring?

-Wil je meer zelfvertrouwen op de catwalk of beter leren poseren voor de camera?

-Wil je tijdens een workshop ervaren of het modellenwerk geschikt is voor jou?

 

CouCou Catwalk & Camera Coaching begeleid jou tijdens deze professionele workshop bij het verbeteren van je catwalk skills en het poseren voor de camera tijdens een shoot. Een professionele visagiste geeft les in huidverzorging en onder haar begeleiding maak jij jezelf op met de producten uit onze studio. Deze workshop kan je meer zelfvertrouwen geven wat je ook zult uitstralen op de foto, op de catwalk en in je dagelijkse leven! Je leert niet alleen poseren en showen, maar ook hoe je jezelf het beste kunt presenteren bij een klant en hoe je je lichaam en je huid goed  kunt verzorgen. We geven je tips bij het inschrijven bij een modellenbureau, de do's en dont's en beantwoorden uit eigen ervaring al je vragen. 

Wij zijn geen modellenbureau! Wij adviseren beginnende modellen over de voor hen geschikte modellenbureau's en tippen de mode ontwerpers uit ons eigen netwerk over het nieuwe talent. Wie weet word jij gescout en loop je binnenkort op de catwalk in Nederland of Parijs!?

 

Catwalk & Camera Coaching voor modellen. 235,- euro full day

Deze workshop is inclusief:

 

Visagie:              

Les van een visagiste in huidverzorging en het aanbrengen make up. Je mag de make up uit de studio gebruiken!

Catwalk:            

Houding correctie en presentatie door Davine.

Shoot:                

Fotosessie door Mireille met tips bij het poseren incl. 3 digitale bewerkte foto’s in hoge resolutie voor in je portfolio. 

 

Natuurlijk zorgen wij voor een gezonde lunch, hapjes en drankjes.

 

Om iedereen persoonlijk aandacht te kunnen geven werken wij graag met groepen van gemiddeld 10 modellen. De workshop gaat door bij minimaal 8 personen.

 

Binnenkort maken wij de data voor het nieuwe jaar bekend! Wil jij je plek niet mislopen dan kun je je alvast inschrijven dan plaatsen wij je in ieder geval alvast op de lijst. Reageer via ons contact formulier of stuur een e-mail naar davine@coucou-models.nl  onder vermelding van je naam, leeftijd en of je ervaring hebt als model.

 

Locatie:             

Studio Colourfullphoto

World Fashion Centre Amsterdam

 

 

 

Modefotografe Mireille fotografeert al ruim 10 jaar tijdens de Fashion Week in Amsterdam en Parijs.